Vivi Linnemann og Genc Permeti

Fernisering den 28. september på udstilling "Organic"

 

Organic

Organic er navnet på Galleri Rozart’s næste udstilling

med kunstnerne Vivi Linnemann og Genc Permeti

 

Udstillingens titel er baseret på, at materialer, lærreder eller processer bliver organiske,

hvis de knyttes til levende væsner.

I denne udstilling ser man hvordan, forskelligt materiale knyttes til de 2 kunstnere,

og hvordan det udvikler sig under deres kyndig behandling.

Fra at være rene sirlige flader i form af lærred og akrylplast, ændres dette sig til fantastisk flotte organiske former i form af skulpturer og malerier.

 

Vivi Linnemann formår gennem sine værker, at rejse glatte, bløde og beroligende former, der giver sit genskær rundt i rummet gennem konturerne på materialet. Med Vivis behandling af materialet får beskuerne en dybde og volume i hendes værker, der får en til at henstå forundret over mulighederne i materialet, og der opstår en harmoni mellem værket og dettes omgivelser.

 

Genc Permeti udtrykker gennem sine værker denne gang skønheden. Skønhed er svær at definere, man kan enten lide det ene eller det andet, det kan være biler eller huse, men de fleste er enige om, at blomster altid besidder en skønhed, som er værd at kigge på. Fra lærredet opstår en organisk vækst, hvor man ser blomsten udfolde sig i et flow og en præcision, som gør at denne intensitet i værket får selve blomsten til at udvikle sig, og - kan man sige - blomstre fra sit indre, så værket, på det nærmeste, fremstår i flere dimensioner.

 

Det er en fornøjelse at byde jer velkommen i Galleri Rozart, hvor I kan opleve udstillingen.

Udstillingen åbnes med en fernisering torsdag den 28. september 2017, kl. 17.00.

13. september 2017